Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της 31χρονης – Άλλαξε τους ισχυρισμούς του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης συζύγου του στη Δάφνη.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του σε επίπεδο προανάκρισης και ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη του την οποία απέδωσε σε ζήλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην απολογία του σήμερα αλλάζει τα όσα είπε προανακριτικά και θα προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή πως δεν ήταν προσχεδιασμένη η πράξη του, αλλά ήταν ένα έγκλημα πάθους και ενήργησε «εν βρασμώ».

Παρακολουθούσε την 31χρονη με «κοριούς»

Ο δράστης υποστηρίζει ότι είχε τοποθετήσει κοριούς και παρακολουθούσε το τελευταίο διάστημα όλες τις συνομιλίες της γυναίκας του. Στις 509 συνομιλίες που έχει καταγράψει είπε ότι αντιλήφθηκε πως είχε εξωσυζυγική σχέση, «θόλωσε» και το πρωί της Παρασκευής, μόλις απομάκρυνε το παιδί από το σπίτι, τη σκότωσε με δυο μαχαιριές.

Ενώπιον του ανακριτή, ο καθ΄ ομολογία δράστης φαίνεται πως διαφοροποιεί τη στάση του. Αρχικά είχε υποστηρίξει ότι η 31χρονη κοιμόταν την ώρα που τη μαχαίρωσε. Σήμερα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ υποστηρίζει ότι ήταν η γυναίκα ήταν ξύπνια και μάλιστα προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.

Επίθεση δέχτηκε και το πρωί ο κατηγορούμενος από συγγενείς του θύματος κατά την προσαγωγή του ενώπιον του ανακριτή, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. Τον προπηλάκισαν, του πέταξαν νερά και καφέδες, ενώ επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτήριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή αλλά οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.