Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή μέσα στο σπίτι του: Η «εξήγηση» στη μητέρα του

Σάλος έχει προκληθεί με δασκάλα στη Φλόριντα, η οποία παραδέχτηκε ότι… γούσταρε μαθητή με τον οποίο διατηρούσε ανάρμοστη ερωτική σχέση, ενώ μεταξύ τους είχε τελεστεί και σεξουαλική πράξη στο σπίτι του αγοριού.

Η 31χρονη αποκάλυψε στη μητέρα του εφήβου ότι είχαν όντως μια «ανάρμοστη συναισθηματική σχέση» και ότι η ίδια ήταν «τσιμπημένη μαζί του».

Σύμφωνα με το Daytona Beach News-Journal, η εκπαιδευτικός εξήγησε στην (μάλλον εμβρόντητη μαμά) πως είχε δώσει στον νεαρό τρεις επιλογές: Να παραστήσουν ότι δεν του είχε πει ποτέ πως ήταν τσιμπημένη μαζί του, να κόψουν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους ή να κάνουν αυτό που πρόσταζε η καρδιά τους χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις.

Η O’Brien φέρεται να παραδέχτηκε ότι σε μία περίσταση, το αγόρι την άγγιξε με σεξουαλικό τρόπο ενώ ήταν τυλιγμένοι κάτω από την ίδια κουβέρτα στον καναπέ του σπιτιού του. Επίσης, η 31χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει «να κάνει [το αγόρι] να ζηλέψει» κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα στον αδερφό του και πηγαίνοντας τον τελευταίο στα McDonald!

Η O’Brien αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 16 ετών, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση σύμφωνα με ΜΜΕ της Φλόριντα.