Δασκάλα δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο

Θύμα επίθεσης καταγγέλλει πως έπεσε δασκάλα δημοτικού στη Μύκονο καθώς άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι και το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια η πρώτη επίθεση έγινε στις 15 Φεβρουάριο όπου η δασκάλα εντόπισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου της κατεστραμμένα με αιχμηρό αντικείμενο ενώ τη Δευτέρα το βράδυ, (17/02), άγνωστοι πέταξαν μια τεράστια και πολύ βαριά σχάρα ομβρίων υδάτων στην πόρτα του σπιτιού της.

Ο Αθανάσιος Καραφύλλης, ο σύζυγος της εκπαιδευτικού, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/3 στην εκπομπή του Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Δεν έχουμε κάποιο προηγούμενο με κάποιον από εκεί» λέει ο σύζυγός της

«Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία, κατέγραψαν το περιστατικό. Η σύζυγος είναι έξι μήνες στο νησί και διδάσκει σε παιδιά δημοτικού. Δεν έχουμε κάποιο προηγούμενο με κάποιον από εκεί. Πολλοί από τους εκπαιδευτικούς το αποδίδουν σε εξωσχολικούς. Εγώ είπα στη σύζυγό μου να γυρίσει πίσω αλλά δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά» δήλωσε.

Η δασκάλα έχει δίπλα όλους τους γονείς των παιδιών της τάξης της, οι οποίοι προχώρησαν σε μία συγκινητική επιστολή.

«Αγαπημένη μας κυρία Αλεξάνδρα. Θεωρούμε υποχρέωση μας ως γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε εσάς καθημερινά, να μην μείνουμε αδιάφοροι στην περιπέτεια που περάσατε μετά το ατυχές περιστατικό να καταστρέψουν το αυτοκίνητό σας. Γι’ αυτό το λόγο αν και λίγο καθυστερημένα, παρακαλούμε δεχτείτε από εμάς μία ελάχιστη συμμετοχή για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε! Δείτε το ως ένα “ευχαριστώ” εκ μέρους μας και εκ μέρους των παιδιών μας, των οποίων ομορφαίνετε την καθημερινότητα!

«Κατανοούμε πως η ζωή εδώ στο νησί είναι δύσκολη, ερχόμαστε στη θέση σας που τα έχετε αφήσει όλα πίσω και είστε μακριά από τους ανθρώπους σας, γι’ αυτό θέλουμε να ξέρετε πως ήμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Μπορεί η καθημερινότητα να μη μας επιτρέπει να αναπτύξουμε επαφή, αλλά θέλουμε να ξέρετε πως θα ήμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Παρακαλούμε μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας. Ευχαριστούμε πολύ που προσφέρετε το αγαθό της γνώσης στα παιδιά μας, με τόση αγάπη! Κλείνουμε με ένα γνωμικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μιας και η καταγωγή σας είναι από τη Μακεδονία. Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην. Με εκτίμηση» αναφέρει η επιστολή.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Έσβησε η φωτιά στο κτήριο των νέων ΤΕΠ – Άγνωστη η αιτία, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης
22 Μαρτίου, 2025
Άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από το προξενείο του Ιράκ στην Κωνσταντινούπολη – Δεν υπάρχουν θύματα
21 Μαρτίου, 2025
Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Φωτιά στο κτήριο των νέων ΤΕΠ – Εκκενώθηκε ο χώρος
21 Μαρτίου, 2025
Ελ. Βενιζέλος: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες – Μεγάλη πιθανότητα να εκτελεστούν αύριο τα δρομολόγια για Χίθροου
21 Μαρτίου, 2025
Αρνείται τις κατηγορίες ο Ιμάμογλου – Επεισόδια στις μαζικές διαδηλώσεις σε Άγκυρα και Σμύρνη
21 Μαρτίου, 2025
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Δευτέρα στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης
21 Μαρτίου, 2025
Τα νεότερα για την υγεία του πάπα Φραγκίσκου – Σταθερή η κατάστασή του, αλλά «πρέπει να μάθει και πάλι να μιλά»
21 Μαρτίου, 2025
Με στίχους του Ναζίμ Χικμέτ η επιστολή του Σ. Φάμελλου στον Ιμάμογλου: «Τι τάχα αν είσαι φυλακή; Να μη λυγάς, αυτό είν’ όλο»
21 Μαρτίου, 2025
Ο Τραμπ διαψεύδει ότι ο Μασκ ενημερώθηκε από το Πεντάγωνο για τον πιθανό πόλεμο για την Κίνα
21 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στον Εύοσμο
21 Μαρτίου, 2025