«Δε φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω» – Απίθανη δήλωση από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε για τα ρούχα που επιλέγει να φοράει, για τον σύντροφό της αλλά και για τα σχόλια που λαμβάνει στον δρόμο από άνδρες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα του Alpha και ξεκίνησε μιλώντας για το πόσο τυχερή γυναίκα είναι, καθώς ο σύντροφός της δε ζηλεύει:

“Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο σύντροφός μου δε ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει να ντύνομαι σέξι. Όταν είμαι με φόρμες μου λέει “πώς είσαι έτσι σήμερα;”. Φόρμες μόνο στο γυμναστήριο και αυτές δεν τις πολυαποδέχεται, προτιμάει τα κολάν. Γενικά τα στενά για να αναδεικνύω το σώμα μου“.

Στη συνέχεια, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πρόσθεσε πώς δεν επιλέγει συχνά να φορέσει κάτι σοβαρό:

“Όταν φοράω κάτι πολύ σοβαρό, που σπάνια το κάνω, ακούω κράξιμο, του στυλ “τι φοράς σήμερα;”“

Κατέληξε λέγοντας για τα σχόλια που δέχεται στο δρόμο κυρίως για το σώμα της. Ακόμα και ο σύντροφός της όταν την είχε δει από πίσω και δεν είχε καταλάβει ποια είναι της πέταξε ένα σχόλιο:

“Δε φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω, δεν μπορώ να το πω, στον υπερθετικό βαθμό είναι. Με βλέπεις από πίσω να περπατάω, τι θα μου πεις; Με στενό παντελόνι πχ. Όταν με είδε εκείνος και μετά κατάλαβε ότι είμαι εγώ, μου λέει “Μάγκυ, συγγνώμη”. Του λέω “τι συγγνώμη; Δεν πειράζει, καλό είναι”“.