Δέχεται ακόμη απειλές ο Σπύρος Δανέλλης!

Ο πρώην Βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, αποκάλυψε πως ακόμη δέχεται χιλιάδες μηνύματα, με ακραίες απειλές κατά της ζωής του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ανέφερε:

«Εχω πάρει χιλιάδες μηνύματα ακραίων απειλών, χυδαιοτήτων και ύβρεων. Αρχίζουν να μου τα στέλνουν από τις 2 Ιανουαρίου του 2019 που εγώ πρώτος εκφράζομαι για το μακεδονικό ζήτημα, πολύ πριν υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Εκεί που το πράγμα ξεφεύγει εντελώς είναι όταν μετά την εκδήλωση, η οποία γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής στις 13 Ιανουαρίου του 2019 για το Μακεδονικό, αποδέκτης απειλών είναι και η 18χρονη κόρη μου. Τότε κυκλοφορούν φωτογραφίες στο Διαδίκτυο με την κόρη μου η οποία δέχεται και αυτή ύβρεις και απειλές.

Εκείνη την περίοδο το πράγμα χοντραίνει, διότι απειλούνται μέλη και της οικογένειάς μου και κάνω την πρώτη καταγγελία στη ΓΑΔΑ στις 15 Ιανουαρίου του 2019. Συνολικά έχω πραγματοποιήσει τρεις καταγγελίες στη ΓΑΔΑ, η τελευταία ήταν στις 10 Ιουλίου. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ταυτοποίησε πέντε άτομα από όλους αυτούς για τους οποίους έδωσα στοιχεία, οι οποίοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.

Δέχομαι απειλητικά μηνύματα παντού, στο twitter, στο facebook, στο messenger, στο κινητό τηλέφωνο με sms, στο e-mail, με όλους τους τρόπους και τώρα ακόμα. Απειλές δέχομαι επιπλέον στον δρόμο και σε χώρους συνάθροισης. Είναι ένα τυφλό μίσος όχι μόνο από φασιστοειδή, είναι κάποιοι που δεν ξέρω κατά πόσον έχουν και σώας τας φρένας τους.

Δεν πτοήθηκα, όμως, σε καμιά στιγμή απ’ όλα αυτά τα γεγονότα και δεν σκέφτηκα ποτέ να υποχωρήσω από τις θέσεις μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το Μακεδονικό. Καθοριστικό στοιχείο στην ανυποχώρητη απόφασή μου υπήρξε η συμπαράσταση και στήριξη της οικογένειάς μου, ειδικά στο σημείο που απειλήθηκε η κόρη μου».

-Ad-