Δεύτερο Σπίτι και ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της Εξέλιξης Ζωής με την Κωτσόβολος, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία δωρεά 20 ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών πρώτης ανάγκης και μικροσυσκευών προς τους ωφελούμενους, χάρη στο πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι», μέσω του οποίου η Κωτσόβολος δίνει «Δεύτερη Ζωή» σε συσκευές και τις δωρίζει σε συνανθρώπους μας, με στόχο να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

Η Εξέλιξη Ζωής στέκεται ολιστικά δίπλα στους νεαρούς ενήλικες ωφελούμενους της, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αυτονόμησης και αποϊδρυματοποίησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία Κωτσόβολος προσέφερε τις 20 συσκευές, η παράδοση των οποίων έγινε άμεσα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των ωφελούμενων της Εξέλιξης Ζωής, που ξεκινούν τώρα την ενήλικη ζωή τους.

Ο Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing Officer της Κωτσόβολος δήλωσε «Στην Κωτσόβολος χαιρόμαστε που ένα πρόγραμμα που αγαπάμε πολύ, το «Δεύτερο Σπίτι», καταφέρνει να υποστηρίζει άμεσα και ουσιαστικά οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και κυρίως μας χαροποιεί το γεγονός πως οι 20 συσκευές που προσφέραμε στην «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ», αλλά και οι πάνω από 2.300 συσκευές που έχουμε προσφέρει από την αρχή του προγράμματος μέχρι και σήμερα, είναι συσκευές, τις οποίες οι ίδιοι οι καταναλωτές μας δώρισαν κι εμείς φροντίσαμε να τους δώσουμε «Δεύτερη Ζωή» σε σπίτια που τις έχουν πραγματικά ανάγκη. Ευχαριστούμε την «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ» για την άριστη συνεργασία. Είμαστε περήφανοι, ως εταιρεία και ομάδα, που συμβάλλαμε άμεσα και με ευελιξία στον σκοπό του Οργανισμού, βάζοντας ένα λιθαράκι στη ζωή των νέων ωφελούμενων της «ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ » να κοιτάνε το μέλλον με αισιοδοξία».

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της , Δήμητρα Καλαντώνη δηλώνει:

«Έχοντας ως βασικό όραμα την ενδυνάμωση των εφήβων και νεαρών ενηλίκων στο δύσκολο «ταξίδι» της μετάβασής τους από τη διαβίωση σε δομές κλειστής παιδικής φροντίδας στην αυτόνομη ενήλικη ζωή, όπου πλέον με την οικονομική μας στήριξη ξεκινούν το δικό τους σπιτικό, η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ καθημερινά δίνει έναν δύσκολο αλλά δημιουργικό αγώνα, έχοντας ως προτεραιότητα την εξέλιξη των παιδιών που αποτελούν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες. Το έργο μας στηρίζεται από αξιότιμους συνεργάτες και υποστηρικτές δίνοντας στην ομάδα μας την δυνατότητα να στέκεται ολιστικά δίπλα στους ωφελούμενους μας. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Κωτσόβολος» που χάρη στο πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» καταφέραμε να προσφέρουμε 20 συσκευές πρώτης ανάγκης στους νεαρούς ενήλικες ωφελούμενούς μας».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» και για το πώς μπορείς και εσύ να συμμετέχεις δωρίζοντας τη δική σου συσκευή και κάνοντας REACT μαζί με την Κωτσόβολος, για έναν Καλύτερο Κόσμο, θα βρεις εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/second-home