Δείχνει ποιος είναι το «αφεντικό»

Φουλ δράση έχουμε σήμερα σχεδόν σε όλες τις χώρες, καθώς είναι η πρώτη Τετάρτη μετά από σχεδόν 2 μήνες την οποία δεν έχουμε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ή Nations League.

Έτσι, οι Ομοσπονδίες βρήκαν ευκαιρία να ορίζουν κανονικά αγωνιστική στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Μάθε τα πάντα για το cazino

Στο Καμπιονάτο και την Ιταλία, η Γιουβέντους για τα δεδομένα της, έχει μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου και αυτό είναι κάτι που θα επιχειρήσει να αλλάξει με το νέο έτος. Σήμερα υποδέχεται την πολύ ισχυρή Αταλάντα και θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους ανταγωνιστές της.

Γιουβέντους: Έστω και δύσκολα, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους πέρασε από τη Γένοβα και την έδρα της Τζένοα με 3-1 την περασμένη Κυριακή και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής, μειώνοντας την απόσταση από τη Μίλαν στους 4 βαθμούς. Σίγουρα δεν έθελξε με την εικόνα της, η οποία είναι σταθερά στο… επτά εδώ και αρκετό διάστημα, όμως πήρε το ζητούμενο. Κόντρα στην Αταλάντα το έργο της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς μιλάμε για μια ομάδα που σχεδόν κάθε χρόνο βάζει «πονοκεφάλους» στους «μπιανκονέρι». Κιελίνι και Ντεμιράλ είναι σταθερά εκτός, σχήμα με Ρονάλντο και Μοράτα σκέφτεται ο Πίρλο.

Αταλάντα: Αρκετά την περσινή σεζόν θύμισε η πρόκριση της Αταλάντα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τα διπλά στις έδρες των Λίβερπουλ και Άγιαξ. Με το ηθικό ανεβασμένο, νίκησε πολύ άνετα τη Φιορεντίνα πριν 3 ημέρες και τώρα στοχεύει να βάλει «μπουρλότο» και στο Τορίνο. Η κούραση παίζει, σίγουρα, κάποιο ρόλο, όμως υπάρχουν λύσεις σε όλες τις θέσεις για τον Γκασπερίνι. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο μπροστά, όμως η ομάδα από το Μπέργκαμο πρέπει να αρχίσει να είναι συνεπής στις καλές εμφανίσεις, καθώς μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα είναι… κυκλοθυμική. Στο απουσιολόγιο είναι ακόμα τα ονόματα των Πάσαλιτς και Καλντάρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ και 2 χρόνια στο πρωτάθλημα η Αταλάντα καταφέρνει να φεύγει αλώβητη από το Τορίνο και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις. Γενικά φέτος, οι «Μπεργκαμάσκι» δείχνουν λίγο… έξω από τα νερά τους στο πρωτάθλημα και η Γιουβέντους έχει ανάγκη περισσότερο τη νίκη, τουλάχιστον αυτό το χρονικό σημείο. Πάμε με την έδρα και την παρέα του Ρονάλντο στο 1.91 της Bet365 (ασιατικό χάντικαπ).

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα μόνο στο www.betpicks.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι και τη Δευτέρα το έντονο κύμα ψύχους – Τα νέα στοιχεία της ΕΜΥ
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μεσσηνία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων που απέδρασαν από τα κρατητήρια
22 Φεβρουαρίου, 2025
Pamestoixima.gr και ΜΠΑΜ FC ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πιο δυνατή συνεργασία της χρονιάς
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τσούκαλης για τον θάνατο του Β. Καλογήρου: Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας – Σε 15 ημέρες οι ιατροδικαστικές εκθέσεις θα δείξουν τι έχει γίνει
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Φοιτητές του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου τιμούν την μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας
22 Φεβρουαρίου, 2025