Δείτε τι θα συμβεί σε λίγη ώρα στα μπαλκόνια όλης της Ελλάδας

Αυτή την κρίσιμη περίοδο του κορονοϊού ο κόσμος εκφράζεται από τα μπαλκόνια του λόγω καραντίνας.

Στο μπαλκόνι χειροκρότησαν όλοι του γιατρούς και τους νοσηλευτές που πολεμούν τον φονικό ιό, στο μπαλκόνι χειροκρότησαν τον Μανώλη Γλέζο, στο μπαλκόνι αναμένεται να βγουν όλοι για μία Ανάσταση που ούτως ή άλλως θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με όσες είχαμε ζήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου, θεωρείται βέβαιο ότι όλοι θα έχουν ανοικτούς τους τηλεοπτικούς δέκτες προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και λίγο πριν χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες, οι ιερείς εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανόν όλος ο κόσμος να βγει στα μπαλκόνια με αναμμένες λαμπάδες στα χέρια, ψάλλοντας το «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών».

Τα σχετικά καλέσματα ξεκίνησαν μέσα από τα social media και ενδεχομένως με ανακοινώσεις ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί μια όσο το δυνατόν ευρύτερη κατανυκτική ατμόσφαιρα. Μέσα στο σκοτάδι αναμένεται μια πάνδημη συμμετοχή ακόμη και από ανθρώπους που μπορεί να μην έδιναν μέχρι και σήμερα το παρών στην εκκλησία, ενώ εκτιμάται πως θα είναι και μια στιγμή εκτόνωσης εκτόνωσης του πληθυσμού μετά από 34 ημέρες που θα έχουν συμπληρωθεί από τότε που επιβλήθηκαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

-Ad-