ΔΕΛΤΑ Advance BIO Κids! Η φυσική εξέλιξη στην παιδική διατροφή από τη ΔΕΛΤΑ

Η νέα βιολογική παιδική σειρά Advance BIO Kids από τη ΔΕΛΤΑ είναι εδώ!

Η ΔΕΛΤΑ προσφέρει το ΔΕΛΤΑ Advance BIO Kids από 100% ελληνικό βιολογικό γάλα ΔΕΛΤΑ και με υπέροχη φρουτένια γεύση, που οφείλεται στα 100% βιολογικά φρούτα που περιέχει και θα αγαπήσουν τα παιδιά! Παράγεται μόνο με φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ενώ δεν περιέχει πρόσθετα, ούτε χρωστικές και συντηρητικά, αποτελώντας την πιο φυσική επιλογή της μητέρας για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού της. Είναι φυσική πηγή ασβεστίου για γερά κόκκαλα και βιταμίνης Β12 και διατίθεται σε δύο λαχταριστές γεύσεις Μήλο-μπανάνα-δημητριακά και Φράουλα. Μετά το βρεφικό στάδιο και καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται μετά τα δύο τους χρόνια, το ΔΕΛΤΑ Advance BIO Kids συνιστά την πιο υγιεινή και θρεπτική επιλογή.

Το ΔΕΛΤΑ Advance, το πρώτο ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο προϊόν με γιαούρτι για βρέφη, έχει κερδίσει εδώ και δύο δεκαετίες την εμπιστοσύνη των μητέρων για τη διατροφή των βρεφών από 6 μηνών. Μετά το λανσάρισμα της βρεφικής βιολογικής σειράς Advance BIO, που πρόσφερε στις μητέρες το πρώτο βρεφικό βιολογικό γιαούρτι στην Ελλάδα, το ΔΕΛΤΑ Advance εμπλουτίζει τις προσφερόμενες επιλογές με τη νέα βιολογική παιδική σειρά ΔΕΛΤΑ Advance BIO Kids.

Με τη δημιουργία αυτής της νέας σειράς για παιδιά, η ΔΕΛΤΑ ενισχύει την οικογένεια προϊόντων ΔΕΛΤΑ Advance BIO και υπόσχεται στις μητέρες ότι θα συνεχίσει να είναι σύμμαχός τους στην καθημερινή υγιεινή διατροφή των μικρών τους, σχεδιάζοντας πάντα θρεπτικά, υγιεινά και απολαυστικά προϊόντα με αγάπη και φροντίδα.

H ΔΕΛΤΑ, για περισσότερα από 65 χρόνια, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, απαράμιλλης ποιότητας, από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου. Στηρίζει τη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, ως πρεσβευτής της ποιοτικής διατροφής, με προϊόντα που εμπιστευόμαστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, γιατί προέρχονται κατευθείαν από τη φύση, είναι υγιεινά, γευστικά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Όλα αυτά με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χανιά: Με νοροϊό οι 35 μαθητές λυκείου που βρέθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης
6 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Γιόγιακας: Ειλικρινώς συγγνώμη για την ατυχώς διατυπωμένη φράση μου
6 Φεβρουαρίου, 2025
Ανθρωποκτονία στην Πιερία: 34χρονη ομολόγησε τη δολοφονία του 59χρονου συντρόφου της – Εντοπίστηκε η σορός θαμμένη στην αυλή
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τραυλού: Ηγέτιδα δύναμη η ελληνική ναυτιλία κόντρα στον άνισο διεθνή ανταγωνισμό (πίνακες)
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τέσσερις νέοι σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ μέσα σε δύο ώρες στις Κυκλάδες – Αγωνιούν οι κάτοικοι, απαγόρευση πρόσβασης σε σημεία της Σαντορίνης
6 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Ναύαρχος Αντώνης Θεοχάρης – Υπήρξε πρωτεργάτης στο Kίνημα του Ναυτικού
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον βουλευτή Γιόγιακα που προσέβαλε τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας για Τέμπη: Είναι αδιάψευστος καθρέφτης της καθεστωτικής αδιαφορίας για τις ανθρώπινες ζωές
6 Φεβρουαρίου, 2025
Συγκεντρώσεις μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις για τα Τέμπη, αύριο Παρασκευή
6 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 4 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που είχαν ρημάξει σπίτια σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
6 Φεβρουαρίου, 2025