ΔΕΛΤΑ: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας».

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία: «η ΔΕΛΤΑ, με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλλά και τα 70 χρόνια παρουσίας της στην χώρα μας, μάς υπενθυμίζει ότι “είμαστε φτιαγμένοι από γάλα” στηρίζοντας για μια ακόμα φορά το “Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνεργασία με τα καταστήματα Σκλαβενίτη στο πλαίσιο του προγράμματος “Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας”.

Συγκεκριμένα από 26 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ΔΕΛΤΑ αποκλειστικά από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, συμβάλλουμε στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών φρέσκου γάλακτος των παιδιών που ζουν στις δομές του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Η ουσιαστική αυτή ενέργεια προσφοράς, αποτελεί μέρος της μεγάλης δράσης της ΔΕΛΤΑ «Φροντίδα και Χαμόγελα», για τη στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την ενίσχυση της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ όρισε την 1η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για να υπενθυμίσει την τεράστια αξία που έχει το γάλα για την υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού.

Διαχρονικά, η ΔΕΛΤΑ στέκεται με ευαισθησία στο πλάι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας τρόφιμα και υλοποιώντας δράσεις, που αποδεικνύουν την ανθρωποκεντρική της αντίληψη.

Εδώ και 70 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ συμπορεύεται με την ελληνική οικογένεια «αναθρέφοντας» γενιές με το γάλα της και στηρίζοντας με ενέργειες συνεισφοράς και αλληλεγγύης, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, η ελπίδα και το μέλλον μας, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα για να χτίσουν γερούς οργανισμούς».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος που φέρεται να εξέδιδε την σύντροφό του παρά την θέληση της
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τρόμος για 31χρονη στη Θεσσαλονίκη – Της ξήλωσε τις πινακίδες από το αυτοκίνητό της, την απείλησε και όρμησε να τη φιλήσει
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός – Τσατραφύλλιας: Χιόνια και κρύο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Υψηλές θερμοκρασίες και βροχές αυτή την εβδομάδα
25 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής ούτε επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει εγκληματική ενέργεια»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Δίκη Καργιώτη: Ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Tέλος στις φωτοτυπίες, ταυτοποίηση μέσω gov.gr – Τι είπε για Προσωπικό Αριθμό, πατίνια και MyStreet
25 Φεβρουαρίου, 2025
Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας – Αντιπρόταση για τα ορυκτά ετοιμάζει η ΕΕ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Κώστας Αρβανίτης: Χρονολόγιο εξελίξεων
25 Φεβρουαρίου, 2025
Κηφισός: Φωτιά σε αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Πειραιά – Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς
25 Φεβρουαρίου, 2025