«Δεν άντεχα να υποφέρει» – Πατέρας έπνιξε με τα ίδια τα χέρια του την κόρη του

Η τραγική είδηση έσκασε σαν βόμβα στην γειτονιά των Συκεών. Όλοι περιγράφουν την κοπέλα ως ένα άτομο που προσπαθούσε να ζήσει την κάθε στιγμή, να διασκεδάσει. Κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν το έβαζε κάτω, παρά τη δύσκολη ασθένεια που αντιμετώπιζε.

«Κάτι συγκλονιστικό για εμάς. Το παιδί ζούσε κοντά μας αρκετά χρόνια, ένα παιδί το οποίο ”διψούσε” για ζωή. Μπορεί να ήταν άρρωστο αλλά και από το καρεκλάκι του επάνω να βγει να γλεντήσει».

Η 42χρονη έμενε μόνη της και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε βοήθεια μερικές μέρες της εβδομάδας από μία γυναίκα. Τις υπόλοιπες ερχόταν ο 69χρονος πατέρας της για να μην μένει μόνη της. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο αδελφός της πήγε από το διαμέρισμα. Δεν απαντούσε κανείς. Μπήκε μέσα και βρήκε την 42χρονη νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της.

«Κατά τις 6:00-6:30 ήταν που ανέβηκε ο σύζυγος επάνω και μου λέει κάτι γίνεται ήρθε το ΕΚΑΒ. Κατέβηκε ο σύζυγος μήπως χρειαζόταν να βοηθήσει και εκείνος, δεν είμαστε λέει καλά ο αδελφός της. Δυστυχώς δεν είμαστε καλά».

Γείτονες κατέβηκαν αναστατωμένοι να δουν τι συνέβη. Κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο ίδιος της ο πατέρας είχε σκοτώσει την 42χρονη και είχε φύγει από το διαμέρισμα.

Ο 69χρονος μετά τη δολοφονία της κόρης του επέστρεψε στο διαμέρισμά του στην Τούμπα και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα ψαροντούφεκο.

Θείος της 42χρονης ανέφερε: «Δεν είχε δείξει κάτι. Δεν είχε δείξει τίποτα ο άνθρωπος. Τόσα χρόνια πάλευε με το παιδί, έχασε τη γυναίκα του πολύ νέος. Γλυκύτατο πλάσμα, δεν δημιουργούσε πρόβλημα κανένα, ούτε ακούγονταν φασαρίες, προβλήματα. Ήταν μία χαρά».

Περιγράφουν τον 69χρονο ως έναν άνθρωπο μοναχικό, χωρίς πολλές συναναστροφές. Δεν τους είχαν ακούσει ποτέ να έχουν εντάσεις.

«Μυστήριος, απόμακρος από όλους, κλεισμένος στο σπίτι, δεν είχε επικοινωνία με κανένα από εμάς», είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

Άλλη μαρτυρία αναφέρει: «Τελευταία φορά που τον είδα εδώ με το παρκάρισμα, ήταν λίγο αποσυντονισμένος, πρέπει να ήταν προβληματισμένος».

Ο αδελφός της 42χρονης προσπαθούσε να εντοπίσει τον πατέρα τους. Δεν μπορούσε να τον βρει. Πήγε από το σπίτι του και τον βρήκε αιμόφυρτο στην κουζίνα με ένα ψαροντούφεκο δίπλα του. Είχε προσπαθήσει να βάλεις τέλος στη ζωή του.

Από τα 14 της πάλευε με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε χάσει τη μητέρα της σε μικρή ηλικία και μεγάλωνε με τον πατέρα της και τον αδελφό της. Τίποτα δεν έδειχνε να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Ήταν ένα γελαστό κορίτσι που ήθελε να ζήσει»

Γειτόνισσα της οικογένειας περιέγραψε στο Live News: «Η Κατερίνα ήταν ένα κορίτσι γελαστό, ήθελε να ζήσει και μου μιλούσε για τα όνειρα που είχε. Το όνειρό της ήταν να σηκωθεί από το αμαξίδιο και για αυτό ερχόταν ο γυμναστής της. Δεν έδειχνε με τίποτα ότι ήθελε να πεθάνει. Η Κατερίνα δεν είχε πόνους, έβγαινε έξω».

Σχετικά με τον δράστη σχολίασε η γειτόνισσα της οικογένειας: «Έκρυβε ένα μυστήριο αυτός ο άνθρωπος».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κωστής Χατζηδάκης: Μέχρι το 2028 η Ελλάδα θα έχει ανέβει πάρα πολλά σκαλιά
30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑΒ Βασιλόπουλος: Στρατηγική ανάπτυξης για την επόμενη μέρα
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Συντάξεις: Αυτές τις μέρες παίρνετε επίδομα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Αυτές τις μέρες παίρνετε επίδομα αν έχετε τόση σύνταξη
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μέση Ανατολή: Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Δραματικές στιγμές στη Μέση Ανατολή – Ο ισραηλινός στρατός κηρύσσει κλειστή στρατιωτική ζώνη στα σύνορα με τον Λίβανο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
IDF: Καταστρέψαμε αποθήκη πυραύλων της Χεζμπολάx 1,5 χλμ από το αεροδρόμιο της Βηρυτού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΟΗΕ: Τριμερής άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο για το Κυπριακό
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Λάρισα: Αίσιο τέλος με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Τυλίχθηκε στις φλόγες σπίτι στα Καλάβρυτα
30 Σεπτεμβρίου, 2024