«Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε» – Τα αναπάντητα «γιατί» στη δολοφονία της 28χρονης

Τα λάθη και οι παραλείψεις στην αδιανόητη δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Τα «γιατί» της δολοφονίας της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους είναι πολλά και αναζητούν απαντήσεις την ώρα που αν και έχουν περάσει πολλά 24ωρα κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο δολοφόνος της Κυριακής οδηγήθηκε χθες (ξστις φυλακές Κορυδαλλού. Ψυχρός, κυνικός, απαθής, αμετανόητος επικαλέστηκε κενό μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα, ζητώντας το ακαταλόγιστο.

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυτισμό του είχε πει «ότι σκότωσε την Κυριακή γιατί την ήθελε μόνο δική του».

Ενώπιον της ανακρίτριας επικαλέστηκε μια σειρά από ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως είπε, δεν του επιτρέπουν να θυμηθεί τα όσα έκανε.

Στο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο δολοφόνος της Κυριακής υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα, ότι έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινικές μετά από σοβαρά επεισόδια, πως είναι χρήστης ναρκωτικών και πως στο παρελθόν είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

«Το περιπολικό είναι και ταξί»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ . Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά… «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια εικόνα, να δολοφονείται μια νεαρή γυναίκα μπροστά από τη σκοπιά ενός αστυνομικού τμήματος. Το περιπολικό είναι και ταξί. Το περιπολικό γίνεται οποιοδήποτε όχημα για να προστατεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή. Υπήρχαν όλα τα εφόδια για να προστατευτεί η 28χρονη. Δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε».