«Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου» – Πασίγνωστο μοντέλο του GNTM ξεσπά

Την γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM και με το ταπεραμέντο, τις ατάκες και τις «κακίες» της έγινε πασίγνωστη, λατρεύτηκε και «μισήθηκε» από το κοινό. Χρόνια μετά παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, παρότι όπως λέει και η ίδια πολλά πράγματα έχουν αλλάξει έκτοτε.

GNTM: Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο λοιπόν, η οποία μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα ήταν άκρως αποκαλυπτική και αναφέρθηκε πέραν του bullying και στην οικονομική κατάρρευση που έχει βιώσει, μόλις λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

GNTM: Μέγκι Ντρίο – «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι»

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, έχω μάθει να τα ακούω να τα κρατάω και μετά να φεύγω. Δεχόμουν bullying από τα μοντάζ του GNTM κι από τους κριτές. Και όσον αφορά την καταγωγή μου. Είχαν όλες οι συμπεριφορές bullying να κάνουν με αυτό» είπε αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα που βίωσε αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι που την έκανε ευρέως γνωστή σε όλο το πανελλήνιο: «Η χρονιά μετά το GNMT ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά, ειδικά κι επειδή δεν είχα και την πλήρη στήριξη των γονιών μου τότε, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «χτυπώντας» ξανά την Ραμόνα Βλαντή με την οποία όπως φαίνεται υπάρχει μια κόντρα εδώ και καιρό που συντηρείται μέσα από αλληλοκαρφώματα και δηλώσεις αμφότερων.

Δείτε εικόνες από το Instagram της Μέγκις Ντρίο