«Δεν ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε την νταλίκα», καταγγέλλει η θεία του 16χρονου που σκοτώθηκε

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τον τραγικό θάνατο του 16χρονου στην Κάρυστο που σκοτώθηκε στην άσφαλτο, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με νταλίκα, που οδηγούσε ένας 17χρονος.

Το μηχανάκι με το οποίο κινούνταν ο 16χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά – σε διασταύρωση στην Κάρυστο – με μια γκρι νταλίκα που οδηγούσε ένα 17χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα ναα σημειωθεί το ανατριχιαστικό αυτό τροχαίο δυστύχημα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Οδυσσέως και Διονυσίου το πρωί Πέμπτης (27.06.2024) όταν ο 17χρονος που οδηγούσε την νταλίκα του πατέρα του χωρίς δίπλωμα, κινούνταν επί της οδού Οδυσσέως και στη συμβολή με τη Διονυσίου, πέρασε χωρίς να σταματήσει.

Εκείνη την ώρα περνούσε ο 16χρονος με το μηχανάκι του, με την σύγκρουση να είναι σφοδρή. Το παιδί βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί και την ίδια ώρα ο 17χρονος επιταχύνει και εξαφανίζεται.

«Το παιδί που ήταν στο φορτηγό λέει δεν τον είδε. Το παιδί ήταν παράλυτο, δεν κουνιόταν και ήρθε το ασθενοφόρο απλά και όταν σηκώθηκε, έτρεχε πολύ αίμα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Live News.

«Τον εγκατέλειψε ναι, βέβαια λέει ότι δεν τον είδε, αλλά δεν γίνεται ο γείτονας από 10 μέτρα να άκουσε το μπαμ και η νταλίκα να μην είδε ότι χτύπησε ένα παιδί και τον άφησε στον δρόμο. Τον είχε από δεξιά και έπρεπε το φορτηγό να δώσει προτεραιότητα στο μηχανάκι», είπε η θεία του 16χρονου.

Οι αρχές εντόπισαν τον 17χρονο σε ερημική τοποθεσία και προχώρησαν στη σύλληψη του.