«Δεν θα το ξανακάνω» φώναζε ο 35χρονος που φίλησε με βία, μαθήτρια στο δρόμο!

Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη βία άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 35χρονου άνδρα, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας στον Βόλο, πλησίασε από πίσω μια 17χρονη μαθήτρια, την έπιασε με τα δύο χέρια από τον λαιμό και τη φίλησε στο πάνω χείλος και στο μάγουλο και έσπευσε να εξαφανιστεί… Ο εισαγγελέας παρήγγειλε ακούσια νοσηλεία (εξέταση από ψυχίατρο) αφού δικαστεί.

Ο δράστης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου παρουσιάστηκε με συνήγορο και ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και να συγκεντρωθούν έγγραφα του ιατρικού του ιστορικού, που ζήτησε η υπεράσπιση, ώστε να υποστηρίξει μειωμένο καταλογισμό. Η δίκη του θα γίνει την Πέμπτη και μέχρι τότε ο άνδρας, που παλιότερα έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο 35χρονος το πρωί της Δευτέρας αντιλήφθηκε την ανήλικη μαθήτρια να περπατάει, πήγε πίσω της, την έπιασε από τον λαιμό με τα δύο χέρια τη φίλησε στο πάνω χείλος και στο μάγουλο και απομακρύνθηκε τρέχοντας, ενώ η κοπέλα καλούσε σε βοήθεια.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ένας άνδρας που βρισκόταν κοντά και είδε τι είχε συμβεί, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα από την περιγραφή που είχαν μερικά τετράγωνα μακριά από το σημείο που επιτέθηκε στην κοπέλα, και όταν του είπαν «Αστυνομία» για να σταματήσει, άρχισε να τρέχει και να φωνάζει ότι δεν θα το ξανακάνει. Τελικά ακινητοποιήθηκε μερικά μέτρα πιο κάτω και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη.
Ο άνδρας θα παραμείνει στο κρατητήριο και αύριο Πέμπτη θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια, προκειμένου να δικαστεί για την πράξη του.

Πηγή: magnesianews.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αποσύρει την ανάρτηση για τον Ιωνά Καρούση η παλαιστινιακή παροικία
5 Οκτωβρίου, 2024
Συνεδρίαση ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στ. Κασσελάκης κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία, ακολούθησαν Φαραντούρης και Γκλέτσος
5 Οκτωβρίου, 2024
Η Κακοκαιρία «Cassandra» χτυπά την κεντρική και νότια Εύβοια: Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
5 Οκτωβρίου, 2024
Κακοκαιρία «Cassandra»: Η πορεία των καταιγίδων που θα επηρεάσουν Αττική και Βοιωτία
5 Οκτωβρίου, 2024
Κακοκαιρία: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας
5 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη στη Ρόδο διεθνώς διωκόμενος για απάτη αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
5 Οκτωβρίου, 2024
Απόστολος Γκλέτσος: Με 32 υπογραφές υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Πυρά κατά Κασσελάκη
5 Οκτωβρίου, 2024
Σκοτείνιασε ο ουρανός στην Αττική – «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για καταιγίδες σε δυτικά και βόρεια
5 Οκτωβρίου, 2024
Όλυμπος: Επιχείρηση για τη μεταφορά τραυματία
5 Οκτωβρίου, 2024
«Safe Youth»: Πώς θα λειτουργεί το «panic button» για νέους που τίθεται σε λειτουργεία σε λίγες μέρες
5 Οκτωβρίου, 2024