«Δεν την είδα» λέει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του – Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι το οποίο παρέσυρε άθελα του με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του στην Κίσσαμο Χανίων, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει.

Όμως τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού – Γείτονες μιλούν για το περιστατικό

Τραγική φιγούρα και η μητέρα της μικρής, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και περιμένει με αγωνία ένα καλό νέο για το αγγελούδι της.

Την ίδια ώρα γείτονες της οικογένειας μίλησαν για το συμβάν στην τηλεόραση του STAR: «Αυτό ήταν πίσω, το παιδί από το αυτοκίνητο και δεν το πήρε είδηση. Δεν το κατάλαβε ο πατέρας κι έκανε όπισθεν και το χτύπησε. Ένα 4Χ4 αγροτικό. Εμείς όλοι σοκαριστήκαμε. Είναι αμαρτία μικρό παιδάκι να χαθεί για το τίποτα», ανέφερε ένας εξ αυτών

«Οι συγγενείς όλοι έχουν φύγει και βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο. Έχουμε τρελαθεί όλοι… 2,5 χρονών παιδάκι. Ό,τι χειρότερο, δεν υπάρχουν λέξεις να πεις κάτι για αυτό», δήλωσε ένας άλλος.