ΔΕΘ 2021: Βόλτα Μητσοτάκη στα περίπτερα – Η ατάκα για τα παράπονα που δεν άκουσε

Την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα και τα σταντ της 85ης ΔΕΘ, που τιμά την Ελλάδα, ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo, στο κτήριο διοίκησης.

Ο πρωθυπουργός άρχισε την περιοδεία του από το σταντ της Kosmokar, όπου μπήκε στο ηλεκτρικό λεωφορείο που λανσάρει η εταιρεία, ενώ συνέχισε με το σταντ της Volkswagen, όπου είδε ηλεκτροκίνητα οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και έκανε λόγο για τη σημασία της ηλεκτροκίνησης ως φιλικό τρόπο μετακίνησης.

Ακολούθως πέρασε στο περίπτερο 15, όπου έκανε στάση στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχοντας συνομιλία με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, Νίκο Ταχιάο. «Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα το βράδυ παραπάνω για το Μετρό Θεσσαλονίκης», είπε ο πρωθυπουργός.

«Πρώτη φορά δεν άκουσα παράπονα για τον αριθμό τον λεωφορείων στην πόλη», ήταν η ατάκα του για τον ΟΑΣΘ μπροστά από το σταντ του Οργανισμού.

Μπροστά στο σταντ του υπουργείου Οικονομικών συναντήθηκε με τον υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο, στον οποίον είπε αστειευόμενος: «Είσαι παντού!».

Στο περίπτερο της ΑΑΔΕ, όπου βρισκόταν και ο διοικητής Γιώργος Πιτσιλής, οι ιθύνοντες του εξήγησαν πώς λειτουργούν οι ψηφιακές πλατφόρμες mydata και mycar.

Πηγή: voria.gr

-Ad-