Διαφημιστική καμπάνια με «άρωμα» ΝΔ για την αποφυλάκιση Φλώρου! (pic)

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από διαφημιστική καμπάνια, προκειμένου να… πειστεί ο κόσμος, ότι για την αποφυλάκισή του, ευθύνεται ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκεκριμένη καμπάνια προέρχεται από την «Ομάδα Αλήθειας», την επίσημη διαδικτυακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέσω διαφημίσεων Google, προωθεί ειδήσεις τύπου «αποφυλακίζεται με βάση τις προβλέψεις του νέου Ποινικού Κώδικα».

Παρόλα αυτά, δια στόματος του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, δήλωσε ξεκάθαρα ότι η αποφυλάκιση Φλώρου συνδέεται με τους ποινικούς κώδικες.

Ο κ. Βερβεσός, μιλώντας στον «News 24/7», ανέφερε κατηγορηματικά: «Έτσι αποφάσισαν οι δικαστές» και πρόσθεσε «Το ότι κάποιοι κάνουν χρήση κάποιων ευεργετικών διατάξεων δε σημαίνει ότι δεν έπρεπε να αλλάξουν οι κώδικες ποτέ».

Άρα, μιλάμε για μια ψευδής είδηση! Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι, αν η Κυβέρνηση ακολουθήσει τη συγκεκριμένη μεθοδολογία επικοινωνιακά.

Τέλος, για όλα αυτά, ποια είναι η άποψη του μέχρι πρότινος CEO της Google στην Ελλάδα, ο οποίος σήμερα είναι μέλος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

-Ad-