«Διάλειμμα» με Κύπελλο Τσεχίας

Η αγωνιστική δράση σε διεθνές επίπεδο συνεχίζεται στις Εθνικές και σήμερα έχουμε μια ημέρα κενή για ξεκούραση, με τις ομάδες να επανέρχονται στο γήπεδο το Σαββατοκύριακο.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το πρόγραμμα να έχει λίγα παιχνίδια και εμείς θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην Τσεχία και το παιχνίδι που υπάρχει για το Κύπελλο, που θα δώσει ακόμα ένα εισιτήριο για την 8άδα των προημιτελικών.

Μάθε τα πάντα για τις Στοίχημα προσφορές*

Μλάντα Μπόλεσλαβ: Δε τα πηγαίνει άσχημα μέσα στο 2021 η Μλάντα, που έχει μεγάλο της στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα από την πόλη-κέντρο της βαριάς αυτοκινητοβιομηχανίας της Τσεχίας, έχει ηττηθεί μόλις σε 3 ματς μέσα στο νέο έτος και θέλει να συνεχίσει σε καλούς ρυθμούς για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η σεζόν. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θα προσπαθήσει να διακριθεί, όμως έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, τη στιγμή που η διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις στη Λίγκα δεν είναι μεγάλη.

Σλοβάτσκο: Εξαιρετική, το λιγότερο, είναι η σεζόν που διανύει η Σλοβάτσκο Στάρε Μέστο στο Τσέχικο πρωτάθλημα, καθώς τη στιγμή αυτή βρίσκεται στην 4η θέση, πάνω από σπουδαίες ομάδες όπως η Πλζεν και η Σλόβαν Λίμπερετς και έχει βάλει στόχο ακόμα και τη 2η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από Σπάρτα και Γιάμπλονετς που είναι πιο πάνω. Το Κύπελλο δε θα μπορούσε να λείπει από τους στόχους της, καθώς αν περάσει σήμερα, μετά έρχεται η μέτρια Τέπλιτσε, οπότε ο δρόμος των ημιτελικών είναι ανοιχτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι αλήθεια πως για τη Μλάντα ο πιο σημαντικός στόχος φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η Σλοβάτσκο έχει δείξει σαφώς καλύτερα στοιχεία όλη τη χρονιά και είναι φαβορί για τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά. Το διπλό παίζεται στο 2.32 στον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

-Ad-