Διαβατά: Εκτός κινδύνου ο 31χρονος που μαχαιρώθηκε

Ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και είναι πλέον εκτός κινδύνου.

Σοκαριστική είναι η περιγραφή της μητέρας του 31χρονου, ο οποίος μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψητοπωλείο, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα, μια παρέα πελατών, αφού ζήτησε το λογαριασμό καβγάδισε και επιτέθηκαν στην ίδια και στον γιο της.

Σύμφωνα με την ίδια, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και άρχισαν να καβγαδίζουν. Ο ένας ζητούσε από τον άλλο να πληρώσει και τελικά πιάστηκαν στα χέρια. Όταν τους παρακάλεσε να βγουν έξω ο καβγάς έγινε πιο έντονος.

«Ο γιος μου, τους έφερε απλά το λογαριασμό. Τίποτα άλλο», ανέφερε στον ΑΝΤ1. Η κ. Καρανικόλα τονίζει ότι ο γιος της μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ενώ προσπάθησε να την σώσει, αφού επιτέθηκαν και σε εκείνη.

Στο μεταξύ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

-Ad-