Diddy: Ερευνήτρια εμπλέκει το όνομά του στη δολοφονία του Tupac

Σε συνέντευξή της στο NewsNation, η ΜακΚόλουμ δήλωσε πως ο παραγωγός συνδέεται όχι μόνο με τη δολοφονία του Tupac το 1996, αλλά και με την επίθεση που δέχθηκε το 1994.

Η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του Tupac, Σέριλ ΜακΚόλουμ, εκτιμά ότι ο Diddy έχει σχέση με τον θάνατο του ράπερ.

«Για μένα, όλα ξεκινούν το 1994, όταν ο Tupac πυροβολήθηκε για πρώτη φορά», δήλωσε. Εξηγεί πως, όταν ο Tupac τραυματίστηκε στα Quad Studios στη Νέα Υόρκη, ο Diddy βρισκόταν στο ίδιο κτίριο με 40 άλλα άτομα. Κατά την άποψή της, είναι παράξενο το ότι ο μόνος που πυροβολήθηκε ήταν ο Tupac, ενώ δεν έγινε καμία επίθεση στους υπόλοιπους, παρά το γεγονός ότι ο Diddy και οι άλλοι παρευρισκόμενοι δεν δέχθηκαν καμία απειλή.

«Δεν χρειάζεται να πυροβολήσεις κάποιον πέντε φορές για να του κλέψεις τα κοσμήματα ή τα χρήματά του», σημειώνει. «Πώς γίνεται να στοχεύεται μόνο ένα άτομο όταν βρίσκονται τόσοι άλλοι γύρω του;»

Δύο χρόνια αργότερα, το 1996, ο Tupac δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, φεύγοντας από έναν αγώνα πυγμαχίας στο Λας Βέγκας. Η ΜακΚόλουμ υποστηρίζει ότι και τις δύο φορές που ο Tupac πυροβολήθηκε, ήταν σε κατάσταση όπου δεν μπορούσε να διαφύγει. «Την πρώτη φορά ήταν παγιδευμένος σε ασανσέρ, τη δεύτερη σε αυτοκίνητο. Δεν είχε πουθενά να τρέξει».

Η ερευνήτρια τονίζει επίσης ότι δεν υπάρχουν βίντεο από καμία από τις δύο επιθέσεις, κάτι που θεωρεί ύποπτο. Για την ίδια, αυτό δείχνει ότι κάποιο άτομο από τον στενό κύκλο του Tupac γνώριζε ακριβώς πού βρισκόταν εκείνες τις δύο φορές, μειώνοντας τους πιθανούς υπόπτους.

Παρότι τόσο ο Diddy όσο και ο Biggie αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή, το 1997 και ο Biggie δολοφονήθηκε, χωρίς η υπόθεση να έχει διαλευκανθεί. Η ΜακΚόλουμ υποστηρίζει τη θεωρία ότι ο Diddy έχει κάποια ανάμειξη στον θάνατο του Tupac, και η οικογένεια του ράπερ σκέφτεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του.

Μια πηγή ανέφερε ότι πολλά άτομα από τον κύκλο του Diddy έχουν δώσει πληροφορίες για τις δραστηριότητές του, ενώ ο παραγωγός έχει επίσης κατηγορηθεί για σοβαρά εγκλήματα όπως εκβιασμός και προώθηση πορνείας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Παύλος Γερουλάνος: Ξεκινάει μία νέα διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά
6 Οκτωβρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ LIVE: Ψήφισαν πάνω από 100.000 πολίτες έως τις 12:00
6 Οκτωβρίου, 2024
Λάρισα: Βρέθηκε σορός μέσα σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς
6 Οκτωβρίου, 2024
Ενδοοικογενειακή βία: «Μου έριξε γροθιά στην κοιλιά ενώ ήμουν έγκυος»
6 Οκτωβρίου, 2024
Νίκος Ανδρουλακης: Μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία
6 Οκτωβρίου, 2024
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το επόμενο δεκαήμερο
6 Οκτωβρίου, 2024
Νάντια Γιαννακοπούλου: Σήμερα είναι μια μεγάλη και ξεχωριστή μέρα για το ΠΑΣΟΚ
6 Οκτωβρίου, 2024
Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική οδό
6 Οκτωβρίου, 2024
Μπλίνκεν και Φαρχάν της Σαουδικής Αραβίας συζήτησαν για τη Μέση Ανατολή
6 Οκτωβρίου, 2024
Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή με στόχο το Κίεβο και την Οδησσό
6 Οκτωβρίου, 2024