αρχειου

Διευκρινίσεις για την τραγωδία στην Κρήτη από τον δικηγόρο του γηροκομείου

Για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Κρήτη μίλησε ο δικηγόρος του γηροκομείου. Εστιάζοντας στο πώς το καθαριστικό που ήπιε αντί για νερό έφτασε στα χέρια της 92χρονος ο Γιώργος Κοκοσάλης υπογράμμισε ότι «η διοίκηση θα είναι συμπαραστάτιδα στην μάχη που δίνει η οικογένεια να αντιμετωπίσει το πένθος».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Κοκοσάλης σημείωσε: «Φαίνεται η νοσηλεύτρια να ανοίγει το ντουλάπι της τροφιμοαποθήκης, όπου μέσα φυλάσσονται αποκλειστικά μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό και πηγαίνει στο σημείο όπου βρισκόταν η άτυχη εκλιπούσα. Της δίνει το μπουκάλι και φαίνεται από το βίντεο ότι υπάρχει αναστάτωση και συνδράμει όλο το προσωπικό. Μάλλον το θέμα έχει ξεκινήσει από την υπηρεσία καθαριότητας».

«Αυτό που εισπράττω εγώ είναι ότι ήταν ένα λάθος παιδαριώδες με τραγικό αποτέλεσμα» σημείωσε ο δικηγόρος του γηροκομείου.

«Η νοσηλεύτρια αυτή την στιγμή τελεί σε κατάσταση σοκ. Κατευθείαν από την Εισαγγελέα οδηγήθηκε από την οικογένεια της σε ψυχιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Η διοίκηση του γηροκομείου θα είναι δίπλα και συμπαραστάτιδα στη μάχη που δίνει αυτή την στιγμή η οικογένεια για να αντιμετωπίσει το πένθος» δήλωσε κλείνοντας.