Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασμα Κούγια -«Πρόκειται για σενάριο-κατασκεύασμα»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση που έχει φορτίσει συναισθηματικά ολόκληρη την Ελλάδα.

«Με ενοχλεί το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι αγνοούν όλα τα αντικειμενικά στοιχεία της δικογραφίας. Υπάρχουν επιστημονικές προσεγγίσεις όπως είναι οι απαντήσεις από τον γονιδιακό έλεγχο του DNA, τα αποτυπώματα, η ιατροδικαστική έκθεση. Από τα ευρήματα προκύπτει ότι το σενάριο της δήθεν συνεναίσεως της κοπέλας είναι ένα κατασκεύασμα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Τοπαλούδη, «ο ένας εκ των δύο, ο νεαρός Αλβανός, είχε ομολογήσει την πράξη και είχε περιγράψει και το τι έκανε ο συγκατηγορούμενός του. Όμως όταν πήγε στον ανακριτή, άλλαξε εντελώς την κατάθεσή του. Αρνήθηκε τα πάντα. Ο άλλος ο κατηγορούμενος, ο Έλληνας, απαξίωσε εντελώς την προανακριτική διαδικασία, κρυβόταν επί μέρες και επί ώρες, κορόιδευαν και οι γονείς του τους λιμενικούς αν θα παρουσιαστεί. Αυτή τη στάση κρατούν και σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι».

-Ad-