Δίκη Τοπαλούδη: «Την πέταξαν στη θάλασσα για να την εξαφανίσουν»

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη προχώρησε σε κατάθεση ΣΟΚ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Πρόκειται για τον Θωμά Ζόβα, διοικητή του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού.

Οπως κατέθεσε ο μάρτυρας τα χτυπήματα στο πτώμα της παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια ενώ τόνισε ότι το τατουάζ της άτυχης κοπέλας στο πόδι βοήθησε στην ταυτοποίηση.

“Θεωρώ πως ο κατηγορούμενος μου είπε την αλήθεια ” τόνισε ο μάρτυρας ο οποίος αναφερόμενος στο διαμέρισμα εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η άτυχη κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της. “Είχε παντού αίματα στο σπίτι. Είχαν καθαρίσει το χώρο αλλά μετά τον έλεγχο με το ειδικό φως προέκυψε πως ήταν γεμάτο αίματα. Ότι έγινε έγινε μάλλον στα γρήγορα. Φαίνονταν ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Υπήρχε ένα μπουκάλι βότκα ανοιχτό αλλά όχι άδειο. Ούτε τα ποτήρια ήταν άδεια” τόνισε.

Παράλληλα τόνισε πως ήταν τυχερό το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα το πτώμα της Ελένης . “Ήταν φρέσκο αν είχε βυθιστεί μπορούσε να είχε χαθεί. Όταν την πετούσαν στη θάλασσα πρόθεση τους ήταν να την εξαφανίσουν… είχαν αποφασίσει να την ρίξουν στο γκρεμό, γιατί τους είχε πει ότι θα τους καταγγείλει” τόνισε και σε μια προσπάθεια να καταδείξει την εκτίμηση του ότι και οι δυο πέταξαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια στη θάλασσα σήκωσε στα χέρια του έναν αστυνομικό. ” Το να κουβαλήσει κάποιον και να τον κατεβάσω από τη σκάλα είναι κάτι εφικτό. Το να τον πετάξεις όμως στη θάλασσα θέλει δυο. Για να μπορέσει να φύγει σε απόσταση έπρεπε να πεταχθεί με δύναμη” ανέφερε.