Δικηγόρος 27χρονου στη Ζάκυνθο: Ο εντολέας μου αρνείται τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται – Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 27χρονος στη Ζάκυνθο με τη χρήση βίας εξανάγκασε την 19χρονη σύντροφό του να διακόψει την κύησή της. Για το σοκαριστικό αυτό γεγονός και την υπερασπιστική γραμμή του πελάτη του μίλησε στο EΡΤΝΕWS ο δικηγόρος Παναγιώτης Κεφαλληνός, αρνούμενος όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα.

«Ο εντολέας μου αρνείται τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει πράξει τίποτα από αυτά τα οποία αναφέρει η μηνύτρια» υποστήριξε ο κ. Κεφαλληνός. Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο του κατηγορούμενου «μέχρι σήμερα τουλάχιστον στην ποινική δικογραφία που έχει σχηματιστεί, δεν υπάρχει καμία ιατροδικαστική έκθεση από την οποία να αποδεικνύεται η οποιαδήποτε πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο ο συνήγορος του 27χρονου που κατηγορείται για έμφυλη βία, διακοπή κυήσεως και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν γνωρίζουμε αν οι επικαλούμενες από τη μηνυτήρια σωματικές βλάβες πράγματι έχουν επέλθει και έχουν πραγματοποιηθεί. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο».

Ο δικηγόρος του 27χρονου δήλωσε ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που είναι σε γνώση του δεν φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός. «Ο εντολέας μου δεν την εγκατέλειψε. Κάθισε όλη το βράδυ της Τρίτης και έφυγε από το νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης», υποστήριξε.

«Επικαλείται η κοπέλα ότι έχει τραυματιστεί αλλά από τη δικογραφία δεν προκύπτει τραυματισμός» επανέλαβε ο δικηγόρος του 27χρονου.

Μετά από την καταγγελία της 19χρονης, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.