Σφοδρή κριτική άσκησε για τα όσα συμβαίνουν με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ο δικηγόρος Δημήτρης Σκαρίπας, εκπροσωπώντας τη Μαρία Καρυστιανού, συγγενή θύματος της τραγωδίας.
«Μιλάμε για ένα φιάσκο από πλευράς ενός οργανισμού που έχει το ένδυμα της δημόσιας φερεγγυότητας. Αυτό το πόρισμα ράβεται, ξηλώνεται και άργησε να έρθει», σημείωσε.
Παράλληλα, δήλωσε ότι η πλευρά των οικογενειών αποδέχεται το πόρισμα ως έχει, αλλά σκοπεύει να το συμπληρώσει με απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.
Αύριο, Παρασκευή 11 Απριλίου, η Μαρία Καρυστιανού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 11:00, με σκοπό να τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση και το περιεχόμενο του πορίσματος. Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν πλέον ξεκάθαρες απαντήσεις, χωρίς άλλες παλινωδίες.
















