Δικηγόρος πατέρα νεκρού βρέφους: «Μήνυση στη σατανική ιατροδικαστική υπηρεσία»

Ελεύθεροι έχουν αφεθεί οι γονείς του νεκρού βρέφους από τη Συρία καθώς ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην ασκήσει ποινική δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο τραυματισμός του παιδιού προήλθε από αμβλύ όργανο μέσω του οποίου λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αρουάν Μπάκρι, τόνισε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, εναντίον της ιατροδικαστικής υπηρεσίας που ανέφερε πως υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση κατά του βρέφους.

«Μήνυση, φουλ επίθεση εναντίον αυτής της σατανικής ιατροδικαστικής υπηρεσίας, κατευθείαν. Δεν ξέρω πόσες κατηγορίες θα βάλουμε. Να ξέρουν πως δεν θα μείνουμε ήσυχοι μέχρι να τους ξεριζώσουμε» ανέφερε.

Ο πατέρας του βρέφους κ. Τζαμάλ Σαλέχ και ο δικηγόρος του κ. Αρουάν Μπάκρι βρέθηκαν στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και συνομίλησαν με τον παρουσιαστή κ. Νίκο Χατζηνικολάου για το θέμα.

Τι άλλαξε τελικά και το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν τελείως διαφορετικό από τις αρχικές δηλώσεις του; «Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στη συνέχεια ο 23χρονος πατέρας του βρέφους ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου αν νιώθει δικαιωμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, απάντησε: «Δόξα τω Θεώ, φάνηκε η αλήθεια ξεκάθαρα και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή και ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Αστυνομία».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος κ. Μπάκρι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη: «Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας».

-Ad-