Δήλωση που θα συζητηθεί: «Δεν θεωρώ ότι ο Λιγνάδης είναι παιδόφιλος»

Συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, υπέρ των προφυλακισμένων συναδέλφων της, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε. Έπρεπε αυτοί που κατηγορούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που θεωρούν ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια κατ΄αντιπαράσταση συζήτηση. Όλο αυτό τώρα εγώ δεν το θεωρώ ανθρώπινο. Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

-Ad-