Δήμητρα από τη Λέσβο: Χωρίς ενημέρωση παραμένει η οικογένεια

Χωρίς επίσημη ενημέρωση έχει μείνει η οικογένεια της Δήμητρας από τη Λέσβο, που έχει εξαφανιστεί από το νησί από τις 6 Απριλίου και τις τελευταίες ώρες υπάρχει η φημολογία πως έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί την οικογένεια «δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί».

«Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στη συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη».

Φόβοι ότι η Δήμητρα της Λέσβου είναι νεκρή

Ο 64χρονος Δημήτρης Καλογιάννης, ο άνθρωπος που όλοι στη Λέσβο ξέρουν με το όνομα Δήμητρα και είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου και υπάρχουν φόβοι ότι είναι νεκρός. Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert όμως αρκετοί είναι πλέον οι φίλοι και γνωστοί που ισχυρίζονται ότι πτώμα που είναι στα αζήτητα στο νεκροτομείο ανήκει σε αυτόν.

Τι έγραψε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι ο 64χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και η σορός του αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε…
RIP Δημητράκη».