Δήμητρα Πισπιρίγκου: Πάνω από 8 ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ – Της ζητούσαν να περιγράψει ξανά και ξανά τα περιστατικά για τον θάνατο της Ίριδας

Έπειτα από 8 και πλέον ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast μεγάλο μέρος της κατάθεσης αφορούσε τον θάνατο της Ίριδας, με τους ανθρώπους του Ανθρωποκτονιών να ζητούν από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να περιγράψει αναλυτικά τα περιστατικά δύο και τρεις φορές.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρέθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της και μπήκε στο Αστυνομικό Μέγαρο τρέχοντας, από την πλαϊνή είσοδο θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Μέσω του συνηγόρου της προφυλακισμένης αδερφή της, Όθωνα Παπαδόπουλου, πληροφορηθήκαμε ότι η μάρτυρας ήταν «ψύχραιμη και πανέτοιμη» για να δώσει απαντήσεις, αναφορικά με τα περιστατικά στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατάθεση της θεωρείται κομβική για την πορεία της προανακριτικής έρευνας, καθώς ήταν παρούσα το βράδυ που εξέπνευσε στην κούνια της η μόλις 6 μηνών Ίριδα.

Για την ακρίβεια μόνο αυτή και η προφυλακισμένη αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και έχουν γνώση του ακριβώς συνέβη.