Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ανεστάλη η ποινή του και έχει δικαίωμα εισόδου στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας

Τη δυνατότητα να παραστεί στα ματς του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας -που σήμερα μπαίνει στην ημιτελική του φάση- έχει πλέον ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο διοικητικό Πρωτοδικείο αποφάσισε την αναστολή της ποινής απαγόρευσης ενός μήνα που είχε επιβάλει πρωτόδικα το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θυμίζουμε ότι η ποινή είχε επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού και των αδελφών Αγγελόπουλων μετά από ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media.

Έτσι εφόσον ο ίδιος θελήσει μπορεί να παρακολουθήσει τόσο τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας (14/02, 17:00) και φυσικά τον τελικό Κυριακής (16/02, 20:15), εφόσον η ομάδα του πάρει την πρόκριση.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αποφασίζει υπέρ της αναστολής μιας ποινής που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ειδικότερα, στα τέλη Ιανουαρίου είχε εκδοθεί απόφαση για την αναστολή της ποινής 11 μηνών απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, την οποία είχε επιβάλει το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ και είχε επικυρώσει το ΑΣΕΑΔ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Οδύνη στο μνημόσυνο της 50χρονης μητέρας δύο παιδιών που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό – Τι λέει ο σύζυγός της
29 Μαρτίου, 2025
Συνεργάτες Χ. Δούκα για παραπομπή Κ. Μπατζελή στην επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ: Δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά
29 Μαρτίου, 2025
Κ. Τσουκαλάς: Κακοσκηνοθετημένη παράσταση της κυβέρνησης – Το Σύνταγμα δεν ειναι ακορντεόν
29 Μαρτίου, 2025
Καλλιθέα: Γυναίκα απειλεί να πέσει από μπαλκόνι 4ου ορόφου
29 Μαρτίου, 2025
Κ. Χατζηδάκης: Να επιμείνουμε στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις στη δύσκολη αυτή συγκυρία
29 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ.: Απατηλά e-mail με στοιχεία Αξιωματούχων που καλούν τους αποδέκτες τους να «απολογηθούν» για δήθεν παράνομες πράξεις στο διαδίκτυο
29 Μαρτίου, 2025
Μαρία Αντωνά σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα: «Το πας πολύ επιθετικά και θα σε πάω κι εγώ, πρόσεχε»
29 Μαρτίου, 2025
Ναύπακτος: 21χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της
29 Μαρτίου, 2025
Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: Θα πρέπει να αμυνθώ με τον νόμο για πράγματα που είναι χυδαιότητες
29 Μαρτίου, 2025
Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών – Συνολικό όφελος πάνω από 15.000 ευρώ
29 Μαρτίου, 2025