Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη. Χθες (31/3) έγινε γνωστό ότι οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την Espresso o αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» και σήμερα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή φιλικά προσκείμενη στην οικογένεια του καλλιτέχνη, αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς του -όχι μία, αλλά δύο φορές- δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους κάνει να ελπίζουν ότι θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (28/3), ενώ βρισκόταν για πρόβα στο στούντιο του «J2US» μαζί με την παρτενέρ του στο show Τραϊάνα Ανανία. Αμέσως ο στιλίστας του, Κώστας Ζήσης, τηλεφώνησε στο 166 και μόλις συνδέθηκε με γιατρό έδωσε το τηλέφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος περιέγραψε τα συμπτώματά του. Έπειτα από 20 λεπτά έφτασε στο στούντιο ο διασώστης του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο που μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στον δρόμο, όμως, ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, καρδιακό επεισόδιο, με τους γιατρούς στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.