Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Πού ήταν το κακό; Στη λέξη μπέμπα; Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε»

Ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε στην Έλλη Στάη, μετά τις δηλώσεις που έκανε και προκάλεσαν αντιδράσεις, σε τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο.

Ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθαρίζει τη θέση του γύρω από το σχόλιο που έκανε προς την Έλλη Στάη το πρωί της Τρίτης (24/9) και το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από lifestyle εκπομπές. Ο δημοσιογράφος του Alpha θέλησε να επισημάνει τις καλές του προθέσεις αλλά και τον σεβασμό προς τη σπουδαία συνάδελφό του, μετά από παρότρυνση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Πού ήταν το κακό; Στη λέξη «μπέμπα»; Παραδέχομαι και θαυμάζω την Έλλη Στάη και το εκφράζω πάντα. Αυτό είναι γνωστό. Κάθε φορά που τη συναντάω, της κάνω το δικό μου λευκαδίτικο κοπλιμέντο στο αυτί: μπήκε ο διάολος μέσα σου και σε φοβάται ο χρόνος. Κι εκείνη χαμογελάει και το δέχεται», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Δεν είναι κοπλιμέντο αυτό για μία γυναίκα να της πεις ότι μπήκε ο διάολος μέσα της και τη φοβάται ακόμα και ο χρόνος;», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Γράφει μία τηλεκριτικός: το 70 ετών ηλικιακός ρατσισμός. Ποιος ηλικιακός ρατσισμός; Η ίδια το έχει πει σε συνέντευξή της εδώ στον Alpha. Φωνάζει ότι είναι ένα δροσερό πρόσωπο. Είναι διαφήμιση, έτσι πρέπει να είναι ο 70αρης σήμερα. Πρέπει να μου πει ευχαριστώ, ανέδειξα αυτό που κάνει με κόπο, που τρέχει κάθε μέρα», συμπλήρωσε στην απάντησή του ο Δήμος Βερύκιος μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Πώς το πήγες από δω, πώς το πήγες από κει, θα την κάνεις να σου ζητήσει και συγνώμη στο τέλος», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Χίλια συγνώμη αν ενοχλήθηκε αλλά δεν ενοχλήθηκε. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι να το θαυμάζεις;», τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025