Διονύσης Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο Διονύσης Τεμπονέρας σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα είναι στο ίδιο πάνελ με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη, Ποιός;».

Μετά από δηλώσεις του για συμμετοχή στην εκδήλωση, πολλοί ανέφεραν πως πετά «καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ωστόσο τώρα ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.

Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου.

Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικρόκομματικες περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».