Διόνυσος: «Με καταπίεζε και τον σκότωσα»

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν πως από την έρευνα που διενεργήθηκε πιστοποιήθηκε ότι ο 26χρονος ήταν στον τόπο του εγκλήματος και διέφυγε από αυτόν.

Τον 26χρονο εντόπισε και συνέλαβε ειδική ομάδα αστυνομικών στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν έτοιμος να το σκάσει στη Βουλγαρία.

Στη σύλληψη του 26χρονου συγκάτοικου του Πακιστανού προχώρησαν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία του στον Διόνυσο.

Τον 26χρονο εντόπισε και συνέλαβε ειδική ομάδα αστυνομικών στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν έτοιμος να το… σκάσει στη Βουλγαρία. Ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι ο Πακιστανός τον πίεζε. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι δεν τον άφηνε να καπνίζει μέσα στο σπίτι και τον ανάγκαζε να αφήνει τα παπούτσια του έξω και να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα Τέμπη: «Αισθανόμαστε βαρύ το χρέος που πέφτει στους ώμους μας»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρχίζει η δίκη του μεγαλογαιοκτήμονα στον Βόλο που βίασε 11χρονο κορίτσι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αγωνία για τον 27χρονο που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στην Κρήτη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσελέντης: Μπορεί να κάνει σεισμό 6 Ρίχτερ στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παπαζάχος για σεισμούς στη Σαντορίνη: Δεν θα ησυχάσουμε εύκολα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Λιγνός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Οικιακή βοηθός άρπαξε κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025