Διπλή δολοφονία: Ραγίζει καρδιές η κόρη της 43χρονη

Το τελευταίο “αντίο” στη 43χρονη Φωτεινή είπαν χθες συγγενείς και φίλοι της γυναίκας, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη Μύκονο, εκεί όπου έζησε επί σειρά ετών και κηδεύτηκε συνοδεία του πρώην συζύγου της και της αγαπημένης κόρης τους.

Η 20χρονη κόρη της Φωτεινής μίλησε για πρώτη φορά για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Ήταν η αδυναμία μου!… Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο… Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά… Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις», ανέφερε η 20χρονη στο Mega.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της Φωτεινής και το σενάριο να έχει διαφύγει στην Αλβανία, φαίνεται πως είναι ανοικτό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που τους βοηθούν να λύσουν το μυστήριο του διπλού φονικού στο Λουτράκι, με θύματα την 43χρονη και τον φαρμακοποιό σύντροφό της. Το dna και τα αποτυπώματα του 45χρονου, εξάλλου, είναι περασμένα στο σύστημα της αστυνομίας, καθώς διαθέτει «πλούσιο» φάκελο από το παρελθόν.

-Ad-