Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ποιον αναζητούν οι Αρχές – Οι νέες πληροφορίες

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Λουτρακίου από το στυγερό διπλό φονικό, που αποκαλύφθηκε σήμερα, με θύματα μία 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας, αναζητούν τον πρώην σύντροφο, αλβανικής καταγωγής, της 45χρονης γυναίκας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Φωτεινή – Svitlana ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου και είχε μία κόρη 20 ετών.

Νεκρός δίπλα της, βρέθηκε ένας άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επιχειρηματίας του Λουτρακίου και το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας.

Το κουβάρι της φρικτής δολοφονίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν τα ξημερώματα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της 45χρονης, σε ερημική τοποθεσία στο Λουτράκι. Σήμερα το πρωί, γείτονάς της παρατήρησε ότι υπήρχαν αίματα έξω από το σπίτι της και ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές που μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τους δύο νεκρούς.

Πηγή: loutrakiblog.gr

-Ad-