Διπλό και… άντε πιάσ’ τη

Εβδομάδα Κυπέλλου στην Ισπανία, όμως αρκετές είναι οι ομάδες που χρωστούν ακόμα παιχνίδια στη Λα Λίγκα και ανάμεσα σε αυτές είναι η Ατλέτικο, η οποία δεν έχει υποχρεώσεις στο Κόπα ντελ Ρέι και είναι πιο άνετη.

Οι «ροχιμπλάνκος» παίζουν στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Εϊμπάρ, η οποία και αυτή δεν έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Οι Μαδριλένοι είναι ήδη πρώτοι στη βαθμολογία και έχουν πολλές βλέψεις για τον τίτλο, οπότε κάθε νίκη είναι σημαντική.

Μάθε τα πάντα για την betshop

Εϊμπάρ: Ακόμα ένα «θύμα» της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Κύπελλο ήταν η Εϊμπάρ, καθώς αποκλείστηκε από την ομάδα της Τερσέρα ονόματι Ναβαλκαρνέρο. Μάλιστα, οι Βάσκοι προς το τέλος έβαλαν στο παιχνίδι αρκετούς παίκτες από την βασική τους ομάδα, όμως δέχθηκαν 3 τέρματα από τους ημι-ερασιτέχνες. Στο πρωτάθλημα ο βασικός στόχος είναι η παραμονή, όμως οι παίκτες του Ζοζέ Μιντιλιμπάρ δείχνουν πως περνούν μια εποχή ντεφορμαρίσματος και αν δεν προσέξουν κόντρα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο θα «γράψουν» ακόμα μια ήττα.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο, η Ατλέτικο έδειξε πως μάλλον δεν έδωσε τόσο σημασία στο θεσμό, καθώς έπαιξε πολύ καλά και «καθάρισε» τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα με 2-0. Ο Σιμεόνε γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικές θα είναι οι νίκες στα δυο παιχνίδια που «χρωστάει» η ομάδα του, καθώς αυτά από μόνα τους μπορούν να αφήσουν την Ατλέτικο πολύ ψηλά μόνη στον πίνακα. Ένα από αυτά θα είναι κόντρα στην Εϊμπάρ και από τους Μαδριλένους θα λείψουν οι Ερμόσο, Κόκε και ο νεοαποκτηθείς φορ Ντεμπελέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο δείχνει να έχει συνέλθει πλήρως μετά τον αποκλεισμό της από την Κορνεγιά στο Κύπελλο και θα τα δώσει όλα για να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο» το οποίο θα την φέρει στο +7 από τη «συμπολίτισσα» Ρεάλ και θα της δώσει ένα τεράστιο αβαντάζ για τον τίτλο. Η Εϊμπάρ δεν είναι στα καλύτερά της, δείχνει δυνατό το 1.76 στο διπλό από τον Stoiximan.


Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

-Ad-