«Δολοφόνε, κτήνος» – Οργή για τον 45χρονο που επιτέθηκε με τσεκούρι στη ΔΟΥ

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί στα δικαστήρια Φλώρινας η δίκη του 45χρονου που επιτέθηκε με τσεκούρι σε τρεις υπαλλήλους στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την φρικιαστική επίθεση τραυματίστηκαν τρεις εφοριακοί, ο ένας εκ των οποίων , o Πέτρος Ξανθόπουλος από την Κοζάνη, κατέληξε τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από πολλούς μήνες νοσηλείας.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, και σήμερα, όπως και την περασμένη Δευτέρα, μόλις έφτασε στα δικαστήρια ο 45χρονος, ήρθε αντιμέτωπος με την οργή συγγενών και συναδέλφων των εφοριακών έξω από τα δικαστήρια της Φλώρινας.

Το χρονικό
Ο 45χρονος δράστης της επίθεσης, κρατώντας μία πλαστική σακούλα, μπήκε στο κτήριο της ΔΟΥ Κοζάνης, δίνοντας κανονικά το όνομά του στον έλεγχο της εισόδου.

Αφού του έγινε η τυπική θερμομέτρηση ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου βγάζοντας από τη σακούλα ένα μικρό τσεκούρι, άνοιξε τις πόρτες των γκισέ και επιτέθηκε στους υπαλλήλους.

Πρώτη δέχθηκε τα χτυπήματα μία γυναίκα υπάλληλος και κατόπιν επιτέθηκε σε άλλους δύο συναδέλφους της – έναν άνδρα και μία γυναίκα – που δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Μία τέταρτη υπάλληλος, στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

-Ad-