Δολοφονία 37χρονης: Δήλωση Κούγια – Με μηνύσεις απειλεί γνωστός εφοπλιστής

Εναντίον αστυνομικών και δημοσιογράφων γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αφού κατηγορήθηκε ψευδώς ότι εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης στη Ζάκυνθο.

Ο Μ.Λ. κάνει ξεκάθαρο πως θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του συσχετίζοντάς τον με την υπόθεση.

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Μ.Λ. τονίζει πως ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου:
Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020.

Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛΑΣ γι’ αυτήν την υπόθεση θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ. θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση.
Ενόψει των ως άνω απαιτούμε κατ’ εντολήν του κ Μ.Λ. όπως εξαφανισθεί από οιοδήποτε ΜΜΕ οιαδήποτε αναφορά του ονοματεπωνύμου του, έστω και με τρόπο που τον περιγράφει.

Αθήνα, 9/06/2021
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας

-Ad-