Δολοφονία Άγιοι Θεόδωροι: Είδαν στη λαϊκή τη χρυσή αλυσίδα – Τι ομολόγησαν οι δράστες

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους, με το cnn.gr να μεταδίδει ότι οι δύο δράστες που παραδόθηκαν και ομολόγησαν την πράξη τους βρίσκονταν στην λαϊκή αγορά και παρατήρησαν τη χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της 73χρονης και την ακολούθησαν για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να της την αφαιρέσουν.

Έτσι οι δράστες – δύο Ρομά 26 και 28 ετών-ακολούθησαν με το αυτοκίνητό τους το ζευγάρι και στάθμευσαν έξω από το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος συνοδηγός, φώναξε από τον δρόμο την 73χρονη και αυτή βγήκε από το σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Ξαφνικά, το θύμα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ακούγοντάς την ο σύζυγος και ο γιος της βγήκαν από το σπίτι και είδαν στο δρόμο σταματημένο ένα αυτοκίνητο, όπου μέσα του βρισκόταν ο οδηγός, ενώ ο δεύτερος άνδρας, βρισκόταν εκτός αυτού και διαπληκτιζόταν με το θύμα.

Στη θέα των συγγενών της 73χρονης, ο 26χρονος που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, αφού επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την αλυσίδα με τον σταυρό από το λαιμό του θύματος, μπήκε στο αυτοκίνητο και μαζί με τον οδηγό, πραγματοποίησαν κίνηση προς τα εμπρός.

«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες», είπαν στους αστυνομικούς που τους πήραν κατάθεση, οι δύο νεαροί Ρομά.