Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο «Αθηναίος» – «Καίει» το SMS: «Ψήνεσαι να πάμε Παλατάκι;»

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ο 25χρονος κατηγορούμενος από την Αθήνα για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο οποίος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο «Αθηναίος», κατά του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, μέσω της δικηγόρου του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είχε ανάμειξη στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Παράλληλα, η δικηγόρος του ανέφερε πως το γεγονός ότι παραδόθηκε είναι μια ηθική απάντηση και θα πρέπει να εκτιμηθεί, καθώς «πρόκειται για μια θαραλλέα απόφαση», όπως σχολίασε.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες θα φτάσουν τμηματικά για την απολογία τους, μέχρι την Παρασκευή, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Καίει» το SMS: «Ψήνεσαι να πάμε Παλατάκι;»

Στο μικροσκόπιο μπήκε το κινητό τηλέφωνο του «οργανωτή» και «κουμανταδόρου».

Το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου έριξε φως στην εξιχνίαση της φονικής επίθεσης και με την άρση του απορρήτου έδωσε σημαντικά ευρήματα στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, τον 22χρονο Αλβανό, που τραυματίστηκε με το μαχαίρι που κρατούσε, τον είχε αποθηκευμένο ως «Geks».

Το απόγευμα πριν την δολοφονία, είχαν επικοινωνία μεταξύ τους στο messenger. Το πρώτο μήνυμα το έστειλε ο 23χρονος στις 17.53 λέγοντας του: «Ei» «Pou eisai» «Pame palataki me bobo». Ο G. του απάντησε «Έλαα Μπροο» και ο 23χρονος του ξαναέστειλε «Psinesai ti ela?»
Στις 18.59 πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους και ηχητική κλήση στην ίδια εφαρμογή διάρκειας 37 δευτερολέπτων.