Δολοφονία Άλκη: «Ο 21χρονος αποκάλυψε τον δολοφόνο» – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος τους 21χρονου που εμπλέκεται με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, αποκάλυψε πως ο ο νεαρός είπε στην ανακρίτρια ποιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον 19χρονο και υπέδειξε που βρίσκεται το φονικό μαχαίρι.

Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, είπε για τον 21χρονο: «Ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», σημείωσε ο κ. Λύτρας, ενώ εξήγησε ότι το μαχαίρι είναι τύπου «καράμπιτ».

Δείτε το βίντεο του thesstoday.gr

«Πέταξε το μαχαίρι σε ερημική περιοχή»

Όσο για το μαχαίρι που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του Άλκη, ο δικηγόρος σημείωσε: «Πρόκειται για ένα μαχαίρι καράμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή.

Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι. οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας στις 17 Φεβρουαρίου – Κύκλος συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Φλώρινα: Πυρκαγιά σε μονοκατοικία – Στο νοσοκομείο προληπτικά δύο γυναίκες
13 Φεβρουαρίου, 2025
Στον «χορό» των Ρίχτερ οι Κυκλάδες – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ανάφη
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η Συμμαχία Ν.Δ.- Ακροδεξιάς βλάπτει σοβαρά την αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Αποκλείεται η ύπαρξη ύποπτου φορτίου στο εμπορικό τρένο, γνήσια τα νέα βίντεο λένε οι δικαστικοί πραγματογνώμονες
13 Φεβρουαρίου, 2025
Διαξιφισμοί κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τα Τέμπη με φόντο την παρέμβαση Ρουβίκωνα για Τασούλα
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΟΕΣΥ: Απεργία των δημοσιογράφων στις 18 Φεβρουαρίου για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
13 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Τραμπ για Ουκρανία: Καμία αμερικανορωσική συμφωνία χωρίς το Κίεβο, λέει ο Ζελένσκι – Ανησυχία στην Ευρώπη
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου
13 Φεβρουαρίου, 2025