Δολοφονία Άλκη: Ο Ντίνος και ο «Μεγάλος» στο «στόχαστρο» – Τους πλησιάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην έρευνα για τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός και η σύλληψη του 12ου ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει μέχρι τώρα οι κατηγορούμενοι πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα που αναφέρουν με το όνομα Ντίνο.

Ο εντοπισμός του ατόμου αυτού, με το όνομα Ντίνος είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς το όχημά του ήταν το αυτοκίνητο των σκληρών. Σε αυτό επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην απολογία του για τη δολοφονία του Αλκη ο 21χρονος, ο «Ντίνος» είναι Ελληνας, 25 ετών με γένια και ύψος περίπου 1,8. Στο ερώτημα για το ποιο είναι το επίθετό του υποστήριξε ότι δεν το γνωρίζει. Για τον 12ο εμπλεκόμενο στην υπόθεση φέρεται να έδωσε κάποια στοιχεία και ο 25χρονος «Αθηναίος».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί και θα γίνουν όλες οι συλλήψεις.Σύμφωνα με το Mega αναζητείται ένα ακόμη άτομο, το 13ο με το παρατσούκλι ο «Μεγάλος».

Και ενώ η Αστυνομία επιχειρεί να συνθέσει το παζλ για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του 12ου ατόμου, του επονομαζόμενου «Ντίνου» που εμπλέκεται στη δολοφονία του Αλκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος διαμηνύει πως δεν θα επαναλειτουργήσουν οι σύνδεσμοι που σφραγίζονται, λίγες ημέρες πριν η κυβέρνηση ανακοινώσει το πλέγμα μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.