Δολοφονία Μπάμπη: Παράξενα κινητά στο μικροσκόπιο των Αρχών – Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα

Οι αρχές εξετάζουν μηνύματα που προέρχονται από ανώνυμους αριθμούς, καθώς οι κάτοχοί τους παραμένουν ακόμα άγνωστοι. Αυτά τα μηνύματα έχουν τεθεί υπό το μικροσκόπιο των αρχών, οι οποίες εξακολουθούν να αναζητούν τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, η οποία συνέβη στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Από τους δύο τηλεφωνικούς αριθμούς, ο ένας έχει στείλει μήνυμα στο κινητό του Μπάμπη. Οι αριθμοί το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, έστελναν μηνύματα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη δολοφονία.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου, αναφέρει: «Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα.

Αν τα καλέσεις δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν».

Ο Alpha, φέρνει στο φως και βίντεο ντοκουμέντα από το βράδυ της δολοφονίας. Στο πρώτο βίντεο, στις 23:01, ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο. Πηγαίνει με το αυτοκίνητό του παρά το γεγονός πως η απόσταση είναι ελάχιστα μέτρα.

Έχει προηγηθεί η αγορά χαρτιού κουζίνας και η βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του. Από τις 21:39 επιδίδεται σε καθαριότητα του σπιτιού του. Στο τρίτο ντοκουμέντο, ώρα 20:49, καταγράφεται το τελευταίο καρέ του αυτοκινήτου πριν τη δολοφονία, με την κάμερα από πάρκο φωτοβολταϊκών. Στο επόμενο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη επιστρέφει και σταματά στο πάρκο για λίγα λεπτά.

-Ad-