Δολοφονία εγκύου: «Στο βίντεο με το μπαούλο δεν φαίνονται πρόσωπα» – Τι λέει ο δικηγόρος του 39χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αφορά τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/1) ο δικηγόρος του συντρόφου της που έχει συλληφθεί.

Επισημαίνοντας πως ο 39χρονος πελάτης του αρνείται ότι τη σκότωσε ο Όθων Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «όλα τα στοιχεία που συλλέγονται συναξιολογούνται για το ποιος το έκανε και για το κίνητρο».

«Η θέση της πλευράς του συγκατηγορουμένου μας, είναι ότι στήθηκε μίας βίαιη επίθεση εναντίον της, μια υποτιθέμενη ληστεία με σκοπό να της αποσπάσει ο σύντροφός της το κλειδί του σπιτιού της και μετά να μεταβούν στο πατρικό και να ληστέψουν το σπίτι. Η σκέψη είναι ότι αν ήθελε να της πάρει το κλειδί θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέσα από την τσέπη ή την τσάντα της χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποιο βίαιο επεισόδιο με τέτοια εξέλιξη», είπε ο συνήγορος του 39χρονου.

«Η ιστορία του συγκατηγορουμένου αφήνει ένα κενό, δεν δίνει πλήρη απάντηση. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική του θέση στον ανακριτή, γιατί παλεύουμε για την καλύτερη συνεννόηση. Ο πελάτης μου σύμφωνα με τα όσα λέει έχει πρόβλημα στο πόδι του και στη βάδιση εξαιτίας μιας νευρολογικής πάθησης, φαίνεται να κουτσαίνει», συμπλήρωσε ο Όθων Παπαδόπουλος.

«Η θέση του εντολέα μου είναι πως στο βίντεο με το μπαούλο δεν φαίνονται πρόσωπα. Σήμερα θα ζητηθεί προθεσμία για την απολογία και λογικά θα ληφθεί. Στο κατηγορητήριο υπάρχουν διάφορες πράξεις, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, πλημμελήματα για ενδοοικογενειακή βία. Όλα ξεκινούν από την απολογία του συγκατηγορούμενου», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μπάιντεν: Έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου ο νέος επικεφαλής του ΝΑΤΟ
1 Οκτωβρίου, 2024
Μπορέλ: Τα όπλα να σιωπήσουν και η φωνή της διπλωματίας να μιλήσει
1 Οκτωβρίου, 2024
Το Ιράν επιτέθηκε με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ
1 Οκτωβρίου, 2024
Λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ – Τρεις τραυματίες
1 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη 38χρονη στη Λειψία ως ύποπτη για κατασκοπεία
1 Οκτωβρίου, 2024
Μπλίνκεν: Οι δεσμοί ΗΠΑ – Κύπρου δεν έχουν υπάρξει ποτέ ισχυρότεροι
1 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε ο ηθοποιός Κεν Πέιτζ
1 Οκτωβρίου, 2024
Ερντογάν: Η ισραηλινή επιθετικότητα στοχεύει την Τουρκία, θα αντισταθούμε με όλα τα μέσα
1 Οκτωβρίου, 2024
Βόλος: Άνδρας μαχαίρωσε γατάκι
1 Οκτωβρίου, 2024
Δύο πυρκαγιές στον Βόλο
1 Οκτωβρίου, 2024