Δολοφονία Καραϊβάζ: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα ο Μ. Ασαριώτης (vid)

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στις 10:30 στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσει την γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ», αναφέρεται από το Μαξίμου.

Οι αστυνομικές έρευνες για τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν ήδη ξεκινήσει με τις αρχές να εξετάζουν το «συμβόλαιο θανάτου» ως το επικρατέστερο σενάριο, λόγω της ακρίβειας των κινήσεων των δύο δραστών, που φαίνονταν να ήξεραν την κάθε κίνηση του θύματος.

Στο πόσο γρήγορα έγιναν όλα αναφέρθηκε και ο ένας από τους τρεις αυτόπτες μάρτυρες της ψυχρής δολοφονίας, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» είπε πως, «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Κράτησε λιγότερο από μισό λεπτό», ενώ ερωτηθείς σχετικά είπε πως, ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Πως δεν ακούστηκε τίποτα πέραν του ήχου από το όπλο, που φαίνεται πως είχε σιγαστήρα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί, πάντως, θα επιστρέψουν σήμερα στον Άλιμο για να εξετάσουν την περιοχή ενδελεχώς και αναζητώντας τυχόν μάρτυρες.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησε μέσω του φίλου και συναδέλφου του, Μανώλη Ασαριώτη «να μη γίνει αφορμή η εκτέλεση του Γιώργου για να μη σταματήσουν οι δημοσιογράφοι την ερευνητική τους δουλειά».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής.

Δείτε τι συνέβη: