Δολοφονία Καρολάιν: Έξαλλος ο πιλότος με το ντοκιμαντέρ – Η αντίδρασή του

Η δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά που σόκαρε το πανελλήνιο έγινε ντοκιμαντέρ από το βρετανικό Channel 5 και είναι ήδη στον “αέρα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό”, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παρακολούθησε μέσα από τις φυλακές διαδικτυακά το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών με τίτλο “Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο” και όσα είδε τον έκαναν έξαλλο.

Ο λόγος είναι ότι ο τρόπος που παρουσιάζει το βρετανικό ντοκιμαντέρ την δολοφονία της 19χρονης, απέχει πολύ από την υπερασπιστική γραμμή που χτίζει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε την σύζυγο και μητέρα της κόρης του όντας εν βρασμώ ενώ στο ντοκιμαντέρ η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είναι εκνευρισμένος για το ντοκιμαντέρ καθώς δεν ζητήθηκε η άδειά του για μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να προβεί και σε νομικές ενέργειες εναντίον της εταιρείας παραγωγής.

Σημειώνεται ότι την παραγωγή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ δεν επιθυμούσε ούτε η οικογένεια της Καρολάιν, με τη μητέρα της να έχει ζητήσει από τους κατοίκους της Αλοννήσου να μην μιλήσουν σε αυτό.