Δολοφονία Καρολάιν: Η αντίδραση του πιλότου στη φυλακή για την αλλαγή στον τάφο

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να γίνει το δικαστήριο και να δοθεί η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η κόρη της άτυχης Καρολάιν μεγαλώνει προς το παρόν στην Αλόννησο μαζί με τους γονείς της μητέρας της.

Η γιαγιά Σούζαν άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της για τη μικρή Λυδία. Έχει δοθεί ψυχή τε και σώματι σε αυτό το πλασματάκι που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς μάνα και πατέρα. Στις 7 Οκτωβρίου θα παιχτεί μία ακόμα πράξη στο δράμα των Γλυκών Νερών. Τότε είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.

«Εμείς περιμένουμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη, όλοι εδώ στο νησί και ελπίζουμε να είναι το καλύτερο για το κοριτσάκι αυτό. Την είχαμε στο σχολείο την Καρολάιν 6 χρόνια. Το ξέραμε πολύ καλά το παιδί» είπε η διευθύντρια Γυμνασίου- Λυκείου Αλοννήσου στον Αλέξανδρο Γύγο για το κεντρικό δελτίο του Star.

Πριν από λίγο καιρό η μητέρα της 20χρονης αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο του παιδιού της. Η νέα επιγραφή γράφει πια «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη».

«Κάποια στιγμή πήρε η μητέρα της την επιγραφή, την έριξε κάτω από τα νεύρα της η γυναίκα, εντάξει από τη στεναχώρια της. Την έσπασε και μετά γράψαμε μια άλλη επιγραφή. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί και η φωτογραφία» εξήγησε ο υπεύθυνος του εργοστασίου μαρμάρων.

Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος ενημερώθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την απόφαση της Σούζαν Κράουτς.

«Είναι αντιληπτό, παρόλα αυτά όμως είναι ιδιαίτερα στενάχωρο. Ούτε το περίμενε στην ουσία, παρόλα αυτά όμως, αντιλαμβάνεται το τι έχει γίνει και την έκθεση που έχει πάρει» σημείωσε ο δικηγόρος του καθομολογίαν συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους και να την βλέπουν 5 μέρες το μήνα όπως ορίστηκε από την εισαγγελική διάταξη.

Ο κατηγορούμενος περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο συνήγορος του μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι φήμες που θέλουν τον αδερφό του να προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κοζάνη: Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου
6 Φεβρουαρίου, 2025
Κομμένη στα δύο η Σιθωνία – Χωρίς γέφυρα στην Τορώνη, κατολισθήσεις στο Πόρτο Κουφό
6 Φεβρουαρίου, 2025
Ιωάννινα: Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για διακεκριμένες κλοπές – Απασχολούσαν ηλικιωμένους και τους άρπαζαν χρήματα
6 Φεβρουαρίου, 2025
Καταγγελία για κακοποίηση παιδιού στη Θεσσαλονίκη
6 Φεβρουαρίου, 2025
Ζελένσκι: Επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη Mirage βρίσκονται στην Ουκρανία
6 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στην Πηγή Τρικάλων – Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧ
6 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,3 Ρίχτερ κοντά στην Αρκεσίνη Αμοργού
6 Φεβρουαρίου, 2025
Φόβοι για πλιάτσικο στην ερημωμένη Σαντορίνη – Όσοι παρέμειναν κάνουν περιπολίες
6 Φεβρουαρίου, 2025
Δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια: Καταγγελία για εγκληματική οργάνωση που εκβιάζει επιχειρηματία
6 Φεβρουαρίου, 2025
Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου σχετικά με το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Παναγιωτάκη: «Είμαι οργισμένη – Υπάρχει συγκάλυψη»
6 Φεβρουαρίου, 2025