Δολοφονία – Κρήτη: Συγκλονίζει η μητέρα – «Σκότωσες το παιδί μου;»

Συγκλονίζει το έγκλημα στην Κρήτη. Ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του κατηγορούνται για το θάνατο του δεύτερου γιου της οικογένειας, μετά από αιματηρό περιστατικό μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Ηράκλειο.

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με αφορμή το ποιο από τα δύο αδέλφια θα επέλεγε τη μουσική στον υπολογιστή, ξεκίνησε καβγάς. Ο πατέρας ζήτησε από τον μικρότερο να αναλάβει, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να εκνευριστεί. Τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια έξω από το σπίτι. Λίγο μετά πήγε και ο πατέρας ο οποίος φέρεται πρώτα να μαχαίρωσε στο πόδι τον 26χρονο κι ύστερα να τον κυνήγησε στο δρόμο, όπου λίγα μέτρα πιο κάτω του κατάφερε τις υπόλοιπες μαχαιριές, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα που είδε το παιδί της στο έδαφος μαχαιρωμένο. Η ίδια στηρίζει την εκδοχή του μικρού αδερφού. Η κυρία Ρένα, σύζυγος του 55χρονου κατηγορούμενου ανέφερε πως τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι, ο 26χρονος χτύπησε τον μικρό αδερφό και στη συνέχεια βγήκαν έξω από το σπίτι. «Δεν τον είδα να κρατά μαχαίρι, αν το είχα δει θα είχα κάνει τα πάντα να γλυτώσω από τα μαχαίρια» είπε.

Περιγράφει την τραγική σκηνή όταν είδε τον γιο της μέσα στα αίματα και άρχισε να φωνάζει και να δίνει μπουνιές στον σύζυγό της φωνάζοντας του «σκότωσες το παιδί μου;» για να της απαντήσει εκείνος «όχι». Στη συνέχεια κλήθηκε το ασθενοφόρο αλλά στο νοσοκομείο ο 26χρονος κατέληξε.

«Το παιδί είναι αθώο, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα» λέει η κυρία Ρένα για τον μικρότερο της γιο. Ενώ αναφέρει ότι ο σύζυγός της είχε ψυχολογικά προβλήματα και χτυπούσε συνέχεια τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά. «Μην πιστεύετε τα ψέματα που λέει ο άνδρας μου» είπε μεταξύ άλλων η κ. Ρένα, καλώντας τον «να πει την αλήθεια».

-Ad-